AKTUELNO

Opozicija će do kraja predizborne kampanje nastaviti da izmišlja, jer nema program i ideje, pa mora da se služi lažima, ocenili su novinar Predrag Jeremić i poslanik SNS-a Vladimir Đukanović govoreći o predstojećim beogradskim izborima.

Jeremić je za Novo jutro ukazao da opozicija svojim ponašanjem pokazuje koliko je nemoćna.

- Kada neko nema program, ideju i put kojim će doći do cilja, ostaju mržnja, uvrede, teške reči i spletke – rekao je Jeremić i dodao da su beogradski izvori suviše ozbiljna stvar da bi opozicija tako ponašala , ukazavši da se predstavnici opozije svakodnevno prepucavaju i pljuju. Prema njegovim rečima, tako samo pokazuju kakvi su i koliko su nemoćni.

- Od toga šta su radili u DS, mnogo je kompleksniji problem šta su radili u Srbiji i Beogradu. Đilasova predizborna poruka "Svi obećajavaju – ja garantujem" je krajnje licemerna. Šta to Đilas garantuje? Silne provizije, žuta preduzeća, novih milijardu evra duga? On izgleda stvarno garantuje će biti isti kao pre – rekao je Jeremić.

Istakao da je da su u vreme Dragana Đilasa pravljeni ugovori koji su štetni za grad Beograd, zaključivši da su ti ljudi vrhunski menadžeri alo samo za svoj džep.

Foto: Printscreen

Poslanik SNS-a Vladimirom Đukanovićem je gostujući u Novom jutru postavio pitanje da li Đilas garantuje imovinom koju je pokrao od Beograđana, kako zapravo stekao.

- Opozicija se pogubila...Višekruna, Beba Balašević...to su Đilasovi megafoni koji na tviteru prenose ono što on kaže – rekao je Đukanović, negodujući zbog laži opozicije da predsednica opštine Savski venac Irena Vujović ima navodno četiri miliona evra.

Kako je dodao, na taj način se dovodi u pitanje i njena bezbednost, a njima smeta kada je neko uspešniji od njih.

- Opozcija će do kraja kampanje nastaviti da izmišlja. Verovatno će iz naftalina izvući suprugu Siniše Malog…Kada nemate šta da ponudite, kada nemate alternativu za ovo što je dobro urađeno – ajde da lažem. Tako oni funkcionišu – dodao je Đukanović.

#Predrag Jeremić

#Vladimir Đukanović

'